mfcvyvdj

Norse Legend Productions startades år 2009. Vi är en fullservicebyrå inom filmproduktionen och täcker alla områden inom branschen.

En reklamfilm har en långsiktig effekt på ditt företags varumärke. Därför är det viktigt att satsa på en högkvalitativ filmproduktion som håller i tiden. Dåliga filmer är billiga kortsiktigt, men långsiktig bygger den upp en negativ och lågkvalitativ bild av ditt företag.

mfcvyvdjmfcvyvdj

Vi skriver manus, gör research, filmar och redigerar reklamfilmer, företagsfilmer, pitchfilmer för crowdfunding, dokumentärer och musikvideos. Samtidigt sköter vi casting, tekniskt manus, regi av skådespelare, foto, ljud, specialeffekter, musikproduktion och redigering.

Vårt fokus ligger på att våra filmer ska fylla en funktion samtidigt som de ska vara estetiskt tilltalande; målgruppen, filmspråket, ljudet, musiken, fotografin och grafiken ska leverera en slagkraftig film som når sitt syfte.

Med ett filmteam som har 27 års erfarenhet inom analog och digital filmproduktion kan du känna tryggheten  att din film ligger i professionella och erfarna händer.

Vi arbetar i Stockholm och hela Sverige.

Våra Filmer